Class Schedule

Tue.

4:30-5:20 [50 min] Creative movement (3-5) with Anisah (Front Studio)

4:30-5:30pm [60 min]
Youth Brazilian
Dance
 (ages 6-12)

with Tainah

(Main Floor)

5:30-6:15pm [45 min]
Strength & Sculpt
with Samara
(Main Floor)

6:15-7:15pm [60 min]
Samba Fundamentals
with Tainah
(Main Floor)

7:30-8:30pm [60 min]
Samba no Pe (Open Level)

with Nadia
(Main Floor)

7:30- 8:45pm [75 min]
Brazilian Rhythms
with Abel
(Music Room)

8:40-9:40pm [60 min]
Intermediate Samba
with Tainah
(Main Floor)

 

Thur.

10 – 10:45pm [45 min]
Cardio Samba
with Nadia
(Main Floor)

11am-12:30pm (90 min)
Brazilian Modern Dance
with Stephanie
(Main Floor)

4:30-5:30 [60 min]

Teen Brazilian (12-18) with Tainah (Main Floor)

6:15-7:15pm [60 min]

West African Dance

with Naby
LIVE MUSIC
(Main Floor)

7:25-8:35pm [70min]
Afro Brazilian Dance
with Tania Santiago
(Main Room)

8:40-09:40 [60 min]
Contemporary Fundamentals with Giulia & Giovana 
(Main Floor)

 

Fri.

10-11am (60 min) 
Brazilian Dance Workout
with Shaiane
(Main Floor)

 

Sat.

10:30-11:30am [60 min]
Bahia Grooves
with Elisita
(Main Floor)

11:45am-1:15pm [90 min]
West African Dance
with Naby
LIVE MUSIC
(Main Floor)

1:30-2:30pm [60min]
Modern Salsa
with Delvis Frinon
(Main Floor)

Sun.

11:30am-12:30pm [60 min]
Brazilian Dance

with Tainah
(Main Floor)

There is always something happening at Brasarte!

Whether it's dance class or workshop, live music show or festival, you won't want to miss out. Join our newsletter to be the first to know about BrasArte activities.

BrasArte is a not-for-profit 501(c)3 organization. Our mission is to preserve Brazilian culture through dance, music, culture, and connection.

© BrasArte 2000-2023. All rights reserved.